nyhetssak teamkalender

Nå starter (fortsetter) den fysiske hardtreningen

Selv om teamet har vært under opptrening siden opptaket til X-Pyr tidligere i år så har det ikke vært full gass før vi tidligere denne uken ble informert om at vi hadde fått plass til neste års X-Alps.

Nå er det derimot ramme alvor igjen og både Dagfinn og supporter Johannes har nå begge to startet sine svært omfattende treningsregimer.

Dagfinn følger et opplegg som Team Streamer kollega Sarah Wisniewski utarbeider og følger opp løpende og som justeres underveis i forhold til oppnådde milepæler og målt fremgang. Johannes har et eget opplegg som er tilpasset sin fysikk og sitt utgangspunkt, begge programmene er utarbeidet slik at begge to skal nå sin fysiske formtopp rett før starten av løpet i juni neste år.

Der kommer mer omfattende informasjon om treningsoppleggene samt nivåene gutta er på nå i senere artikler her på nettsiden.

Vi kommer til å gi våre lesere mulighetene til å følge med på treningen ved at vi har publisert en teamkalender hvor de legger inn alle sine treningsøkter på sine telefoner underveis. Så blir disse synkronisert inn på denne kalenderen. Etter at en økt er avsluttet vil den i de tilfeller det er mulig bli publisert en link til selve øktene hvor dere kan se varighet, intensitet samt kunne spille økten tilbake. Der vil vi også legge inn eventuelle bilder og film fra øktene så følg nøye med.

Dere finner teamkalenderen ved å følge denne linken.

Ta en tur innom nå og sjekk ut Johannes sin økt fra torsdag 15 oktober for å se et eksempel på hvordan dette blir.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email