Red Bull X-Alps 2021

Vi skal til Salzburg i 2021

Det er med skrekkblandet fryd vi kan melde at vi har blitt veiet og funnet akkurat passe tung til å få en plass i Red Bull X-Alps 2021.

2020 har på alle måter vært et år med både oppturer og nedturer, med Covid-19 som bakteppe så har året vært uforutsigbart. Først den store oppturen ved å få plass under X-Pyr 2020 som deretter fornuftig nok ble kansellert på grunn av den uavklarte smittesituasjonen og nå med positivt svar på vår søknad til selveste Red Bull X-Alps.

Sjekk ut profilen min på Red Bull sine nettsider her : https://www.redbullxalps.com/athlete/dagfinn-graneng.html

Vi skal ikke legge skjul på at RBXA har vært den store drømmen hele tiden, og det hadde nok vært en stor fordel både for meg personlig og for oss som team å hatt noen litt mindre krevende og mindre profilerte konkurranser under beltet før vi begir oss ut på den meste krevende av alle HnF konkurranser. Men slik er nå en gang situasjonen nå så da satser vi 100% inn mot å gjøre vårt aller beste under neste års konkurranse.

Teamet er i ferd med å komme på plass, den kommersielle siden av deltagelsen jobber hardt med å få på plass et fornuftig budsjett for gjennomførelsen og den sportslige siden ligger i knallhard trening for å være så godt forberedt som mulig før starten går i Salzburg i juni neste år.

Vi kommer til å presentere hele teamet etterhvert her via våre nettsider og sosiale mediekanaler i tiden fremover samt gi dere ett inntrykk av trening og forberedelser så langt det lar seg gjøre.

med vennlig hilsen Dagfinn 🙂

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email